Saturday, 19 January 2013

Sydney: Madame Tussade

This is a continuation of our journey in Sydney from the previous post (Sydney Aku Datang). As the space is not allowing me to put these photos together so, that is why i made a separate post about the first day in Sydney. All the photos was taken in Madame Tussade. Nothing much can i tell here. Lets the picture speaks with you. Hehe

This is Madame Tussade( tempat yang ada banyak patung-patung berhala tuuuuihh)


Marco Polo?? I just guess!

First time jadi drummer tak bertauliah


Jumpa hantu Michael Jackson

Masa ni mak cik Oprah lebih kurus berbanding dengan sekarang.hmmm

Bergambar dengan beberapa orang pemimpin dunia dan tokoh sains

Britney Spear and the naughty boy

Mr. and Mrs Smith! Hoho siapa tak kenal Angelina Jolie and Brad Pit ye. Dapat bergambar dengan patung pun dah heppy. Kalau dapat jumpa yang real mesti gempakkan.





Bollywood Celebrities pun hada! Such as SRK, Amitat Bachan, Hritik Roshan, Aiswarya Rai, and Kareena Kapoor. Tapi kan lagi best kalau Preety Zinta, Arjun Rampal, Salman Khan, Katrina Kaif ada sekali? Selama saya di India hanya seorang saja artis bollywood yang pernah saya jumpa depan-depan iaitu Aishwarya Rai. And this is my second time i meet Aiswa. Tak sangka kali ni kita jumpa di Australia. lol










I think siapa yang datang ke Sydney memang wajib masuk tempat ini. You can meet with so many hollywood and bollywood celebrities there. Walaupun relitinya mereka hanyalah sebuah patung lilin tetapi secara mata kasar mereka seakan-akan nampak real. Pandai la orang yang mengukir patung lilin ni. Sangat-sangat berseni. So that's all from Madame Tussade. Bye..

1 comment:

  1. itu bukan Britney spears!itu marilyn monroe!hahaha. eh gelak sb gmbr2 pose sgt kelakar ;p

    ReplyDelete

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...